Om oss

sverige behöver fler bostäder

om-oss-bild-1

Vi har gjort det till vår uppgift att skapa bättre bostäder som fler har möjlighet att flytta in i. Våra hus bygger vi med långsiktighet i tanken och människan i centrum. Bostäder med noggrant utvalda material som tar hänsyn till miljön och som ger människor en bättre vardag.

Sverige behöver någon som tänker i helt nya banor för att bostads- utvecklingen ska ta fart på riktigt. Någon med nya idéer som vågar utmana gamla vanor som bromsar både bostadsutvecklingen och människors möjlighet att bo bra till rimliga kostnader.

Vi har gjort det till vår uppgift att skapa bättre bostäder som fler har möjlighet att flytta in i. Våra hus bygger vi med långsiktighet i tanken och människan i centrum. Bostäder med noggrant utvalda material som tar hänsyn till miljön och som ger människor en bättre vardag.

Bostäder som sätter människan i centrum.

I företaget finns en djupt rotad filosofi som handlar om att våga utmana, samarbeta med andra och tänka långsiktigt. Det är med just de här ledorden som vi driver våra projekt, och som också beskriver vårt gemensamma engagemang, vår nyfikenhet och vår kompetens.

Att skapa något idag som finns kvar för kommande generationer är det som driver oss framåt. Genom att bygga både hyresrätter och bostadsrätter har vi möjlighet att skapa mer långsiktigt hållbara bostadsområden. Oavsett om det är en hyresrätt eller bostadsrätt har vi ett livscykeltänk med oss vid alla beslut som fattas under resans gång.

”Bostäder är extra roligt att arbeta med, speciellt med tanke på att det är ett grundläggande behov för alla i vårt samhälle. Alla människor har dessvärre inte möjlighet att bo så som de önskar och därför känns det meningsfullt att ta saken i egna händer och skapa bostäder som fler har möjlighet att flytta in i. Som ny aktör, dock med lång erfarenhet i branschen, har vi sannolikt större möjligheter att hitta nya vägar som krävs för att vi ska nå våra mål om att minst hälften av de lägenheter vi bygger ska vara nåbara för en medelinkomsttagare i området.”

– Magnus Knutsson

Bostäder som ger fler människor en bättre vardag

Att skapa hållbara bostäder utan att det blir för dyrt är en utmaning, men absolut inte omöjligt. Vi skulle vilja påstå att det går att göra. Som modiga optimister tänker vi annorlunda och vågar hitta nya vägar för att skapa bostäder som ger fler människor en bättre vardag. Trots att Fler Bostäder är ett ungt företag så finns det stor kunskap och lång erfarenhet av både byggnadsmaterial- och bostadsbranschen i företaget. Familjeföretaget Finja är en av delägarna vilket gör att vi kan bygga effektivt med bra material som även tar hänsyn till miljön och de som ska flytta in i våra bostäder.

kontakta mig

Magnus Knutsson
E-post magnus.knutsson@flerbostader.nu
Tel 070 208 53 13