Om oss

sverige behöver fler bostäder

om-oss-bild-1

Vi har gjort det till vår uppgift att skapa bättre bostäder som fler har råd att flytta in i. Våra hus bygger vi med långsiktighet i tanken och med fokus på människans behov av trygghet, komfort och trivsel. Bostäder med noggrant utvalda material som tar hänsyn till miljön och som ger människor en bättre vardag.

Sverige behöver någon som tänker i helt nya banor för att bostadsutvecklingen ska ta fart på riktigt. Någon med nya idéer som vågar utmana de gamla traditioner som bromsar såväl bostadsutvecklingen som människors möjlighet att bo bra, till rimliga kostnader.

Fler Bostäder skapar bättre bostäder som fler har möjlighet att flytta in i.

Bostäder för vanligt folk.

I företaget finns en djupt rotad filosofi som handlar om att våga utmana, samarbeta med andra och tänka långsiktigt. Det är med just de här ledorden som vi driver våra projekt, och som också beskriver vårt gemensamma engagemang, vår nyfikenhet och vår kompetens.

Att skapa något idag som finns kvar för kommande generationer inspirerar oss att göra det vi gör. Genom att bygga både hyresrätter, bostadsrätter och ägarlägenheter har vi möjlighet att skapa mer långsiktigt hållbara bostadsområden. Oavsett om det är en hyresrätt, bostadsrätt eller ägarlägenhet har vi nämligen ett livscykeltänk med oss vid alla beslut som fattas under resans gång.

Bostäder är extra roligt att arbeta med, speciellt med tanke på att det är ett grundläggande behov för alla i vårt samhälle. Alla människor har dessvärre inte möjlighet att bo så som de önskar och därför känns det meningsfullt att ta saken i egna händer och skapa bostäder som fler har möjlighet att flytta in i. Som nytänkande aktör, dock med lång erfarenhet i branschen, har vi sannolikt större möjligheter att hitta nya vägar som krävs för att vi ska nå vårt mål om att alla de lägenheter vi bygger ska vara ekonomiskt nåbara för en medelinkomsttagare i området.

– Magnus Knutsson

Bostäder som ger fler människor en bättre vardag

Att skapa långsiktig hållbara bostäder utan att det blir för dyrt är en utmaning, men absolut inte omöjligt. Vi skulle vilja påstå att det går att göra. Som modiga optimister tänker vi annorlunda och vågar hitta nya vägar för att skapa bostäder som ger fler människor en bättre vardag. Trots att Fler Bostäder är ett relativt ungt företag så finns det stor kunskap och lång erfarenhet av bostadsbyggande i Sverige.

Systerföretaget Franshill förvaltning äger och förvaltar långsiktigt ca 1000 hyreslägenheter.

Fler Bostäder utvecklar bostadsområden, gärna från tidigt skede med att ta fram detaljplan och delta i stadsutvecklingen. Franshill förvaltar, med egen personal, våra bostäder långsiktigt till kommande generationer.

Detta gör att vi är med från början och långt in i framtiden.

kontakta mig

Magnus Knutsson
E-post magnus.knutsson@flerbostader.nu
Tel 070 208 53 13