Alléhusen

ett modernt boende i en växande miljö

I kommande byggnation av Alléhusen möts ny byggnation med tidlös och jordnära karaktär.

Blandat med nyare bostäder och äldre subtila byggnader växer nu Alléhusen fram, omgärdat av en lummig miljö med uppväxta träd. I närheten finns ett cykelstråk som har sin västra ände i Lund och den östra i Södra Sandby för avkopplande cykelturer eller pendling. Närheten till centrum förstärks med gröna stråk genom trädplanteringar längs gatorna och det finns goda parkeringsmöjligheter för bil i och med gemensamt bilgarage samt cykelförråd.

114 lägenheter fördelade på tre hus
1-4 rok, 31-83 m²

Alléhusen

Beräknad uthyrningsstart är 2023 så håll utkik på sidan för ytterligare information.

  • Parkeringsgarage
  • Naturnära område
  • Lummig cykelled till centrala Lund

Välkommen till Alléhusen

För den naturälskande storstadsbon

Det är enkelt att pendla oavsett om du väljer till fots, cykel eller med bil, då det uppförs parkeringsgarage och komplementbyggnader för cykelparkering och förvaring av barnvagnar och rullstolar.

Lägenheterna är funktionellt planerade, med en umgängesdel med kök och vardagsrum i öppet samband, samt en mer privat sovavdelning beroende på lägenheternas storlek. Husens byggnation integreras i den naturliga kuperingen. De flesta lägenheter har en balkong eller en uteplats. 

Den utvändiga färgsättningen varierar mellan varma och jordnära toner i gul, vitt, gråbeige och grågrönt. Entrépartierna tillverkas av oljad ek, och i entréer och trapphus läggs golv av granitkeramik. Huset har genomgående hög standard med långsiktigt hållbara materialval.

intresseanmälan

Om ni är intresserade av att hyra bostad i Alléhusen, är ni välkomna att kontakta Franshill, som är hyresvärd för Alléhusen.

Kontakt:
info@franshill.se
010-4552010 vardagar mellan kl. 09:00-11:00